Masky na vlasy

Ahojte, môj  prvý príspevok do blogu bude o maskách na vlasy. Recenzia bude o týchto dvoch maskách: Vitality´s Intensive Nutriactive Mask a ďalšou maskou je maska Gliss Kur Ultimate repair. Takže poďme na to.

1. Vitality´s Intensive Nutriactive Mask – regeneračná maska.


Popis na obale: Vysoko regeneračná maska, výživa pre narušené a citlivé vlasy. Olivový olej a provitamín B5 dodá vlasom optimálnu výživu a regeneráciu.

Maska sa predáva len v kaderníckych salónoch, alebo ju môžete zohnať aj na internete. Približná cena je 8,76 €. Ja som túto masku dostala ako darček, ale musím povedať, že je pre mňa zatiaľ absolútnou jednotkou. Doposiaľ som spotrebovala už dve balenia a momentálne používam tretie. Maska má veľmi peknú vôňu, aj keď sa musím priznať, že zo začiatku sa mi nepáčila, no nejako som si na ňu časom zvykla. Konzistencia je taká akurát, nie je príliš hutná takže sa dá dobre nanášať. Masku nanášam tak 1 -2 krát týždenne na umyté vlasy, nanášam ju len do dĺžok nakoľko mám mastné vlasy a bojím sa, aby som si ich maskou nezamastila ešte viac. Po nanesení vlasy zabalím do igelitu a nechám masku pôsobiť 20 minút, aj keď podľa oficiálneho popisu stačí 5 minút. Následne masku zmyjem a vlasy si vyfúkam. Už pri nanášaní masky som spozorovala, že moje inak ťažko rozčesateľné vlasy sú jemnejšie. Ja mám dosť veľký problém s rozštiepenými končekmi vlasov a po použití tejto masky sú končeky zacelenejšie a vyživené. Vôňu masky je z vlasom mierne cítiť aj pár hodín po usušení vlasov.
Na hodnotiacej škále 0 – 10 bodov dávam maske plných 10 bodov.

2. Gliss Kur Ultimate repair – maska proti poškodeniu vlasov.
Popis na obale: Maska proti poškodeniu vlasov Ultimate repair s trojitým komplexom Liquid Keratin regeneruje aj extrémne poškodenia na povrchu aj vo vnútri vlasu. Pre zníženie lámavosti vlasov až o 95% a viac odolnosti.

Túto masku som si kúpila v akcii za 4,39 €. Kúpila som si ju najmä pre jej úžasnú vôňu, ktorá ma spolu s obalom presvedčila o kúpe. Masku nanášam rovnako ako predošlú 1 -2 krát týždenne, pôsobiť ju nechávam kedy ako, niekedy len 1 minútu ako píšu na obale, niekedy keď mám viac času tak aj dlhšie, pokojne aj tých 20 minút. S jej účinkami však nie som až taká spokojná, vlasy sa rozčesávajú jednoduchšie, avšak horšie ako po maske hore. Končeky sú rozštiepené po tejto maske rovnako ako pred jej použitím, naviac mám pocit, že maska moje vlasy akoby vysušuje. Opäť ju však nanášam len do dĺžok z už vyššie spomínaných dôvodov. Má však úžasnú vôňu, cítim tam čokoládu a to sa mi páči. Konzistencia je dosť hutná, maska sa do vlasov zapracováva ťažšie ako maska od  Vitality´s. 
Takže tejto maske dávam 6 bodov, hlavne pre tú jej úžasnú vôňu.

Porovnanie: Maska Vitality´s je pre mňa lepšia, zaceľuje končeky a ľahšie sa nanáša. Gliss kur má krajšiu vôňu, ale účinky sú slabšie v porovnaní s prvou maskou. 




Komentáre