Balea na vlasy

Ahojte, tak opäť niečo z vlasovej kozmetiky. Dnes si posvietime na tú z Dm - Balea. Priznám sa, že túto značku som si v poslednom čase veľmi obľúbila. Kedže mám farbené vlasy, tak som chcela vyskúšať rad Balea Professional Color Schutz. Obal ma zaujal na prvý pohľad tak prečo to nevyskúšať, plus pomerne nízka cena, hneď ma to presvedčilo.  Takže poďme postupne. O Balei 2 - minútovej maske na farbené vlasy som už svoje dojmy písala, takže sa nebudem opakovať, nájdete ju na mojom blogu. Akurát ju už bohužiaľ prestali vyrábať, darmo ju v DM budete hľadať, rad inovovali a nový vonia tuším po červenom pomaranči, čo sa mne osobne vôbec nepáči. Nerozumiem, prečo tak super výrobok stiahli z predaja.

1. Balea Professional Color Schutz Spulung - je to kondicionér určený na farbené vlasy. Na obale sa dočítate aj nejaké informácie o samotnom výrobku. Balenie v tube je celkom praktické, aj keď pri kondicionéroch som naň nebola zvyknutá, ale neprekážal mi. Konzistencia je krémová, hutnejšia, ako sa na poriadny kondicionér patrí. Farba je biela, výrobok má aj peknú vôňu, neviem k čomu ju prirovnať ale páči sa mi. Nanášam ho po umytí do dĺžok a následne zmyjem, keďže je to kondicionér tak ho väčšinou pôsobiť nenechávam, iba ak mám náhodou výnimočne veľa času. Vlasy sa mi po ňom rozčesávajú lepšie, ale stále to nie je úplne ono. Poznám aj lepšie kondicionéry, ale tento by som zaradila skôr k priemerným, nie je zlý, ale určite budem skúšať ďalej a znovu ho už asi nekúpim, aspoň nie tak skoro.

Hodnotenie: taký priemer, ale pekne vonia takže dávam 6 bodov.

2. Balea Professional Color Schut Schampoo - šampón na farbené vlasy. Pekne vonia, je bielej farby, dobre pení, vlasy boli po umytí svieže a nadýchané, nejako extra sa mi síce farba neleskla, takže si nie som celkom istá, či nejako chráni farbené vlasy. Každopádne šampón ma dosť sklamal, u Balei nie som zvyknutá na to, že mám po šampónoch mastné vlasy a po tomto som ich mala mastné hneď na druhý deň. Takže som ho po pár použitiach odložila. Nabudúce si ho už určite nekúpim, mám ho však odložený na leto, kedy si v dôsledku častého kúpania sa umývam vlasy od chlóru aj každý deň a vtedy mi je fakt jedno, či šampón vlasy mastí alebo nie. Inak ale oceňujem obal, pekný a veľmi praktický.

Hodnotenie: u mňa asi tak na 5 bodov.






Komentáre