Garnier "rodinka"

Ahojte, dnešná recenzia bude venovaná výrobkom Garnier Essentials. Ja používam ten s detoxikačným výťažkom z hrozna, ktorý je určená na normálnu až zmiešanú pleť. Z tejto rady som už vyskúšala odličovacie mlieko a musím uznať, že bolo super, krásne voňalo a pleť nezaťažovalo tak, ako bežné odličovacie mlieka. Tento rad sa mi páči hlavne pre jeho úžasnú vôňu, do ktorej som sa fakt zamilovala. Takže poďme si predstaviť výrobky, o ktorých dnes bude reč: 

1. Osviežujúci odličovač očí  - odstraňuje aj vodeodolný make-up. Doposiaľ som používala dvojfázový odličovač od Balei, ale chcela som vyskúšať niečo iné, naviac sa mi zdalo, že sa mi ten z Balei rýchlo míňa, tak som zašla do obchodu a zrak mi padol na tento od Garnieru, pretože dokáže odlíčiť aj vodeodolný make-up. Aspoň tak píšu na obale, pravdou je, že ho odstrániť dokáže, ale nie úplne, hlavne teda mám problém s odlíčením gélovej očnej linky. Na tento účel bol v ten dvojfázový od Balei lepší. Ale ani tento nie je zlý, je priezračný, nedráždi oči, pekne vonia, má nádherný a to fakt a doslova nádherný obal, balenie je pomerne dosť veľké, otváranie jednoduché, je súčasťou balenia, žiadne šrubovacie viečko ako v prípade toho od Balei. Doteraz som odličovače na oči veľmi nepoužívala a z tých dvoch, ktoré som doteraz vyskúšala som asi spokojnejšia s tou baleou, na ktorej recenziu sa môžete už teraz tešiť. Tento z Garnieru je super a pokiaľ nepoužívate žiadne linky tak vám určite postačí. 

Hodnotenie: 8 bodov.

2. 24h hydratačný krém - na krabičke, v ktorej bol výrobok zabalený je napísané, že je určený pre normálnu pleť, ale nejako zo skúseností s odličovacím prípravkom som si pamätala, že bol určený pre normálnu až zmiešanú pleť. Priamo na obale je už ale uvedený správny typ pleti, síce po anglicky, ale chápeme: Normal to combination skin - pre normálnu až zmiešanú pleť. Krém je svetlučko zelenej farby, krásne vonia, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film. Ja sa musím priznať, že hydratačné krémy nepoužívam takmer vôbec, jedine v zimnom období, kedy sa aj moja mastná pleť zvykne trochu vysušovať.Od známych som mala odporúčanie na Garnier, tak som si ho kúpila a som maximálne spokojná. Mojej pleti úplne vyhovuje, používam ho ako podklad pod make-up, ale ja na hydratáciu krku a dekoltu. Najlepšie na ňom je, že sa fakt rýchlo vstrebáva a vôbec sa necítim hrozne premastená či mastná, krém je ľahký a mojej mastnej pleti vyhovuje. Určite si ho kúpim opäť. 

Hodnotenie: plných 10 bodov. 





Komentáre