Prázdna kozmetika jún alebo čo som minula



Pri písaní týchto recenzií sa vždy teším, že môžem konečne povyhadzovať obaly starej spotrebovanej kozmetiky, ten pocit, že sa mi podarilo niečo spotrebovať je pre mňa zvlášť skvelý. Je to možno čudné, ale tak že som závislá na kozmetike to už určite viete, takže v podstate si myslím, že je to celkom normálne. Celý mesiac som poctivo zbierala všetky obaly, aby bola táto recenzia čo možno najlepšie a najobjektívnejšia.


Začnem kozmetikou do sprchy, snažila som sa ju nejako kategoricky roztriediť aby v tom bol trochu prehľad. 
1. Sprchový gél Avon Sesnses Seventh Heaven - gél ma zaujal názvom, nemala som žiaľ možnosť vyskúšať si vôňu pred kúpou, tak som ho kúpila naslepo, ale neľutujem. Vonia naozaj krásne, oplatilo sa to risknúť. Sprchové gély od Avonu mám celkom rada, avšak kvôli dostupnosti si ich až tak často nekupujem, mohli by už otvoriť nejakú kamennú predajňu. 

Kúpim znova: určite áno

2. Balea Nature Raiser Schaum (recenzia) - pena na holenie, ktorá som verila, že vyrieši môj problém hrozne suchých pokožky v dôsledku neustáleho holenia. Doposiaľ som na holenie používala gély, prevažne tie od Balei, osvedčili sa mi asi najviac a aj preto som vkladala veľké nádeje do tejto peny. Mne osobne sa zdá, že tá pokožka bola fakt menej suchá počas používania tejto peny, ale či to nie je len môj subjektívny pocit vám na 100% zaručiť neviem. Čítala som na túto penu raz recenziu, vraj pokožku tak nevysušuje ako gély a tak som po nej siahla, ale osobne mi gély vyhovujú asi viac, pena nevytvorí takú súvislú vrstvu počas holenia ako gél a preto ostávam verná svojim gélom.

Kúpim znova: možno


3. Pantene Pro-V Conditioner Color protect and shine - kondicionér od Pantene určený na farbené vlasy. Musím priznať, že som doposiaľ asi žiaden kondicionér od Pantene nemala, šampóny som vyskúšala už takmer všetky a po dobrej skúsenosti práve so šampónom rovnakého radu na farbené vlasy som sa rozhodla vyskúšať aj kondicionér. Priznávam, opäť som sa riadila vôňou, ale to je len jeden z mála benefitov, ktoré tento kondicionér ponúka. Okrem vône sa naozaj ľahko nanáša a uľahčuje rozčesávanie vlasov, vlasy boli po umytí hladké a jemné a to je pre mňa podstatné, aby neboli tak hrozne suché. Celkovo by som ho zaradila medzi lepšie kondicionéry. Veľmi milo ma prekvapil a až ma prestane baviť experimentovať s kozmetikou, tak sa k nemu určite vrátim, ale poznáte ma, tak skoro to asi nebude. 

Kúpim znova: určite áno


4. Eucerin DermoPurifyer Cover Stick (recenzia) - krycí korektor. Opäť trefa do čierneho, o korektore sa rozpisovať nejako extra nebudem, už som ho tu spomínala viackrát, vysušuje vyrážky, dobre kryje a keďže je vo forme tyčinky nanáša sa ľahko a hygienicky.

Kúpim znova: určite áno

5. Essence All about matt - fixing loose powder - transparentný púder je najlepší púder aký som kedy vyskúšala a funguje bez prepudrovania celý deň, ja som na nejaké úpravy líčenia počas dňa maximálne lenivá, takže tento púder mi maximálne vyhovuje a pritom nie je vôbec drahý. Momentálne testujem jeho kompaktnú verziu, avšak táto sa mi zatiaľ pozdáva viac, no uvidíme.

Kúpim znova: určite áno


6. La Roche-Posay Effaclar Gel Moussant Purifiant - gél na tvár, ktorý som skúšala už dávnejšie vo veľkom balení, tentokrát mám len takéto menšie, ale nevadí, gél si získal moje sympatie hneď na prvýkrát. Je neskutočne jemný, takmer ako mydlo, veľmi ľahko sa nanáša, neobsahuje vôbec žiadne peelingové zrniečka, je to číry gél, ktorý vytvára akoby miernu penu na tvári, je to podobné, ako keď si namydlite tvár. Tým, že gél nie je nejaký extra hutný, je trochu redšej konzistencie tak aj jeho zmývanie je veľmi jednoduché, nemusíte dlhé "hodiny" zmývať nános gélu, je naozaj veľmi veľmi jemnučký. Je trochu parfumovaný, ale nijako extra, vôňa sa mi však celkom páči, aj napriek tomu, že nie je nejaká extra výrazná. Ak hľadáte nejaký extra jemný gél, tak určite odporúčam tento, po umytí máte pocit sviežosti a čistoty, ale hlavne pleť je taká jemnučká, niektoré gély pleť vysušujú, ale pri tomto som sa s tým nestretla. 

Hodnotenie: plných 10 bodov.

Kúpim znova: určite áno


7. Garnier Mineral Invisible skvelý deodorant, ktorý nezanecháva biele stopy na oblečení avšak aj tu platí, že je potrebné ho aplikovať až keď ste už oblečené, v opačnom prípade sa bielym škvrnám nevyhnete. V obchodoch som ho už nejako nevidela, aspoň nie v tomto dizajne obalu, zdá sa mi, že odkedy prišli na trh Garnier Neo tak sa tie pôvodné produkty z obchodov vytratili.

Kúpim znova: určite áno ak ho nájdem 





Komentáre