Elfovia útočia - prvé stretnutie


Dúfam, že som Vás názvom recenzie nevystrašila, ale nebol to zámer. Reč nebude o skutočných živých Elfoch, ale o značke nesúcej ich vznešené meno - Elf. S touto kozmetikou som doposiaľ nemala žiadnu česť, ale naše prvé stretnutie dopadlo viac než úspešne. K tomuto stretnutia došlo celkom nevinne prostredníctvom výhry v Giveaway, za čo ešte raz veľmi pekne ďakujem. 

Trochu som si tak prezerala cenové relácie, za ktoré si Elf môžete kúpiť a nie je to nič závratné, povedala by som, že sú to viac-menej bežné ceny, čo som úprimne veľmi rada. V kamenných predajniach by ste Elf asi hľadali márne, aspoň ja som nepochodila, takže zostáva len virtuálny svet.

Približne od septembra na mojej políčke zaberá miesto Elf Make-up Mist and Set. Ide o sprej, ktorý by mal pôsobiť na make-up tak ako pôsobí lak na vlasy, teda zafixovať a držať. Cena je 4.50 EUR za 60 ml balenie. Sprej vlastne nijako nevonia, ale to mu odpustím, má skvelý rozprašovač, plastovú nádobku, ktorá je ľahká a nemusím sa báť, že ju rozbijem. 

Prizná sa, že tomu, že niečo dokáže zafixovať make-up som veľmi neverila, takéto sľuby som už videla pri termálnych vodách a nebola to pravda, takže logicky som bola radšej opatrná. Sprej sa pomerne rýchlo vstrebe do pleti, takže mokrý pocit trvá len krátko. A ako je to s výdržou make-upu? Som unesená, jedným slovom, ráno si nanesiem make-up a v dňoch, kedy ešte aj po práci aktívne žijem a funguje si ho nastriekam ráno na nanesený make-up a ide sa. Nalíčená som od 7 hodiny rána do takmer 9 hodiny večera, takže je to takých 14 hodín, ak správne počítam. Make-up mi po celý ten čas drží na pleti ako keby som sa čerstvo nalíčila, možno sú tam nejaké drobné zmeny v oblasti úst a nosa, ale tam máme pleť mastnejšiu, takže je to bežná prax, ale make-up nezlezie tak ako bežne. 

Sprej sa míňa pomaličky, za 3 mesiace som minula asi tak štvrť obsahu, možno ani toľko nie a nepoužívam ho stále, asi tak raz za týždeň. Funguje vynikajúco, spĺňa všetko, čo sľúbil, určite sa naň dá spoľahnúť aj počas rôznych svadieb, párty či večierkov. Ja som si svoj fixátor našla a čo vy?

Hodnotenie: 10 bodov. 

A little bit of English: What is the biggest problem with make-up? It is his lasting. Some foundation promises us long-lasting effect, but the reality is different. Recently I found out something what can fix the make-up for whole day and night - it is Elf Make-up Mist and Set. It is a spray which really works. Lets try it. 

Aké sú vaše skúsenosti s Elfom? Poznáte tento produkt? Čím si fixujete svoj make-up vy?
you might also like

Komentáre