Sklamania v kozmetike


Čítate správne, aj my blogerky sme len ľudia a tiež sa pri výbere kozmetiky občas popálime. Ešte šťastie, že aspoň v tomto prípade nešlo o nejaké veľké investície, takže ma to až tak nemrzí. Z mojej 5 bodovej stupnice by som týmto produktom udelila sfleku nulu, takže hodnotenie písať ani nebudem. 


Rimmel Lasting Finish 25 Nude - makeup, ktorý je novinkou v ponuke tejto značky zlákal aj mňa hlavne svojím fakt dobre padnúcim a dostatočne svetlým odtieňom 010 Light Porcelain. Odtieň je fakt svetlý, takže všetkým bleduľkám ho môžem len odporučiť. Balenie sa mi tiež páči a teraz prejdem k tomu, čo sa mi nepáči.

Po prvé je príliš tekutý, fakt extra, ani neviem čomu to prirovnať asi tekuté mydlo je podobnej konzistencie, na make-up je to fakt voda. Tým, že je tak tekutý sa nanáša štetcom dosť ťažko, aspoň tým mojím od plocháčom od Ebelinu, čiže som musela použiť prstovú techniku, z čoho som nadšená nebola, nemám to rada. A keďže je moja pleť mastná, tak toto bol totálny prešľap - make-up je sám o sebe dosť mastný, krytie je nízke, takmer žiadne, prirovnala by som ho k BB krémom a výdrž mizivá, polku dňa prežil, potom začal zliezať. A žiaľ ma po ňom opäť navštívilo akné, takže som ho radšej rýchlo odložila a teraz len dúfam, že ho sestra zúžitkuje, ak nie tak neviem čo s ním. 

Zase raz dopadol môj make-up experiment zle, fakt by som s tým už mala prestať, sestra mi to už niekoľkokrát vravela, ale ja som asi nepoučiteľná. 


A pri Rimmele ešte ostaneme, táto značka má mnoho skvelých produktov a napr. ich laky na nechty či riasenky milujem, ale evidentne nie je každá riasenka rovnaká, o čom ma presvedčil ďalší variant Scandaleyes Rockin Curves. Viete, že Scandaleyes riasenky milujem, ale táto je výnimka. Kefka je nejaká zvláštna, úzko-široká, pracuje sa s ňou zvláštne, mám rada jednoliaty tvar. To by som však prežila, no ten slabý objem na riasach to je niečo, čo prežiť neviem. Ja to pripisujem tej kefke, ktorá nevie skrátka vyčariť tak krásne objemné riasy, ako iné z tohto radu. Toto bol fakt šok, ale čo už - život ide ďalej. Po tejto skúsenosti som si kúpila na skúšku riasaenku od Maybelline, tak uvidíme, či ma poteší viac alebo sa vrátim k Rimmelu.


No a na záver mega sprcháč od Avonu s vôňou orientu tuším skrátka Sensual Mystique. Ja mám pri sprcháčoch jedinú požiadavku - nech vonia a tento to nesplnil, strašne mi to smrdí, je to taká korenistá vôňa, resp. smrad, neviem to rozdýchať, kupovala som ho naslepo cez net a tak to aj dopadne, čo je horšie - má 400 ml, ja neviem čo s ním, asi ním budem umývať riad, lebo sprchovať sa s takým smraďochom je fakt pod moju úroveň. Inak pení dobre, no ale vidíte, veľa som ho neminula, lebo je to fakt tchor. 

Ono sa takýmto veciam proste nedá vyhnúť, aj jedlo si niekedy kúpime a nechutí nám, je to skrátka stávka, treba zariskovať, občas to vyjde, občas nie, stáva sa to. 

Čo sklamalo v poslednej dobe vás?


Komentáre

  1. ani jeden produkt ma nijak nezaujal, takže by som si ich aj bez prečítania nekúpila :) a nie je nič také čo by ma vyslovene sklamalo :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Asi ani ja nemam nic co by ma sklamalo :) asi som mala stastnu ruku :)

    Pozyvam na giveaway o kozmeticky balicek, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/05/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.