Happy things pre šťastný život

Zadám vám malú úloha a nebude vôbec jendnoduchá, aj keď pre koho ako. Poobzerajte sa doma a zozbierajte pár vecí, ktoré vám robia radosť, pokojne si ich aj odfoťte a uvidíte, že svet naberie hneď iný rozmer, bude farebnejší, krajší a šťastnejší a vy s ním. Ja sama sa veľmi rada obklopujem všetkým pozitívnym, dodáva to energiu a chuť do života.

Šperky mám veľmi rada, teda presnejšie povedané bižutériu. Na tej som ja skrátka závislá. Červené bodkované retro náušnice mi robia spoločnosť už istý čas, nosím ich takmer stále, len ak sa vyslovene nehodia ich odložím, no je mi za nimi smutno. Kúpila som si ich, keď som sa raz chystala na retro párty, no nakoniec som zvolila biele doplnky. Mám pocit, že s týmito náušnicami som akási iná, aj okolie mi ich veľmi chváli. Čo poviete?

Ďalší v poradí do zbierky je náhrdleník, bol to darček a mám z neho obrovskú radosť, niečo také som presne potrebovala a vidíte, aj som to dostala. Nosím ho veľmi rada, nie je ani príliš dlhý, ani príliš krátky a je skrátka úžasný.Je to ideálny doplnok hlavne na šaty a tričká viac ku krku, tam vyniká najviac.

Neviem ako vy ale ja milujem Koton, keby sa dalo, kúpim ho celý, majú krásne oblečenie, bižutériu, hodinky, skrátka všetko. Minule som si na kúpalisku Rosnička doslova utopila svoje predošlé hodinky, zabudla som si ich pred vstupom do bazéna odložiť a tak som aspoň mohla otestovať, že vodeodolné fakt nie sú. A to bol dôvod a šanca kúpiť si nové, kvetinové vzory teraz letia a tieto hodinky mi robia radosť kedykoľvek sa na ne pozriem. 

V retro štýle je aj táto malá ružová kozmetická taštička, ktorú si zatiaľ schovávam na cestovanie a príležitosti, poznáte to, ako sa kozmetické taštičky rýchlo zašpinia od make-upov, tieňov a čo ja viem čoho ešte. Tuším bola prílohou k nejakému časopisu, veľmi vydarený kúsok.


Koton má aj veľmi pekné balenie bižutérie, stačí si kúpiť hoci len náušnice a hneď vás obdaria touto malou, milou krabičkou, krabičky považujem za tak krásne, že si z nich robím zbierku. Aj hodinky mali krásne balenie, len v inej farbe. Darmo no obal je obal a veľa od neho závisí. Dokáže ku kúpe ľudí prilákať, aj ich od nej odradiť, ale to už poznáte, zase tá moja ekonomika.


Absolútnym miláčikom uplynulých dní sa pre mňa stala táto kvetinová kabelka, mám ju z Terranovy a jedným slovom skvelá, len zo zadnej strany nejako rýchlo bledne, takže ktovieakú trvácnosť asi mať nebude, ale ja ju milujem. Evokuje vo mne jar, ktorá je plná kvetov a ja kvety milujem, vždy mám obrovskú radosť, keď dostanem kyticu, našťastie na narodeniny tomu tak bolo, dokonca aj v práci to už asi vedia. 

Ja sa vždy snažím hľadať to pozitívne v každej situácii, na každom človeku, pretože aj keď život nie je prechádzka ružovou záhradou, treba si z neho brať to pozitívne, negativizmus ešte nikoho šťastným nespravil. A ako vidíte, aj doma sa nájde kopec pozitívnych vecí, len treba poriadne hľadať. Tak hľadajte.

Čo robí radosť vám?

Komentáre

  1. Ta kosmetická taštička a hodinky jsou krásný. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tú kabelku som videla už dávnejšie v Terranove a veľmi sa mi páčila :)) Hodinky sú tiež krásne :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.