Žijem hudbou

Hudba ma sprevádza odmalička - venovala som sa spevu, prevažne ľudoviek a doposiaľ som absolvovala už tri tanečné kurzy. Nebojte sa, nie som profesionál, len ma to skrátka ohromne baví, pri tanci sa viem parádne zabaviť, úplne zabudnúť na všetky starosti bežného dňa a po práci je to ten pravý relax, ktorý som tak dlho hľadala. A ak sa vám navyše pritrafí aj šikovný, fešný a tanečne zdatný partner - radosť na taký kurz chodiť. 

Spevu sa venujem stále a v tanci budem určite pokračovať, pretože mi to začalo strašne chýbať, takže už čekujem, na aký kurz by som sa opäť pridala. Odporúčam aj vám, nejde o to byť technicky 100%, ide o to sa zabaviť, naučiť sa niečo nové, byť lepší na parkete, chytiť rytmus a správne držanie tela a spoznať nových ľudí. 

No a keď sme už pri hudbe, rada ju samozrejme nielen sama praktizujem v speváckom podaní, ale rada ju aj počúvam. Najradšej mám rock a veselé, pomerne rýchle pesničky. A dnes vám ponúkam pár svojich music inšpirácií. 

Avicii The Nights

Avicii - The Nights - no tak toto je pesnička, ktorá je u mňa momentálne na 1. mieste, na nete je aj jej hodinová verzia, kde sa pesnička vkuse opakuje a neomrzí vás to. Top myšlienka - Live the life you will remember - toto si pamätajte, život treba žiť tak, aby sme si ho pamätali, nebojte sa riskovať, druhú šancu vám zvyčajne život nedá, takže sa snažtte využiť príležitosti, ktoré vám ponúka.

One Direction - Through the Dark

One Direction - moja milovaná skupina a odporúčam Night Changes a Through the Dark

TAL feat. FLO RIDA - DanseTal je úžasná, má skvelé clipy a na nejakom blogu som raz našla jednu pieseň od nej Le sens de la vie, tiež odporúčam, skvelá, rytmická, krásny clip a Tal má skrátka štýl. 


Dj Antoine - Bella Vita Taká zamilovaná, ale nie úplne, nie je to žiaden totálny slaďák, ale cítim z nej romantiku, more a leto.

EGO Ft. Robert Burian - Žijeme Len RazA niečo aj z našej domácej hudobnej scény, skvelá letná pesnička, páči sa mi veľmi text a samozrejme rytmickosť piesne. Skvelé chlapci.

Piesne počúvam hlavne počas dlhých ciest, kedy je hudba naozaj najlepší spoločník. Podupávanie si nohou do rytmu pritom robievam pravidelne, možno tým niekoho ruším, no neviem si pomôcť, tak to cítim, čo už sa dá robiť.

Aká pieseň je pre vás tá naj? Poteším sa každému tipu.

Komentáre