Farba na líčka v podobe guličiek


Aj keď bronzujúce guličky nie sú na trhu s dekoratívnou kozmetikou žiadnou novinkou, v bežnej ponuke drogérií stále chýbajú. A tak sme odkázané hľadať tieto zázračné guličky v iných vodách. Dávnejšie som mala jedny od Oriflame, no balenie sa rýchlo rozpadlo a tak som tentokrát zamierila ku konkurencii a objednala si bronzujúce guličky Avon Glow.


Človeku, ktorý tieto skvelé guličky vymyslel by som udelila Nobelovú cenu. Ja ich milujem a používam na dennej báze, žiadna lícenka nedokáže vytvoriť tak úžasný efekt ako tento produkt. Guličky sú dobre pgimentované, takže štetec stačí jemne priložiť a máte o farbu postarané. Míňajú sa pomaly a vydržia snáď veky, to je asi ich jediná nevýhoda.


V ponuke sú rôzne odtiene, ja ako bleduľka som siahla po ružovkastom odtieni radiant glow. Guličky používam najčastejšie ako farbu na líčka, no z času na čas ich použijem aj ako očné tiene. Najlepšie na nich je, že intenzitu farby si volíte vy. Ak chcete slabú farbu, stačí štetec jemne priložiť, pre intenzívnejší efekt naberiem farby viac. 

Ako som už  spomínala, dobre sa vynímajú na očných viečkach. Oči naberú jemný, decentný nádych svetloružovej farby a  potom už len stačí pridať očnú linku a zvodný pohľad je na svete. Hlavne na bežné pracovné dni, kedy sa snažíme voliť menej nápadné líčenie tento trik určite oceníte. 

Samozrejme pokiaľ hľadáte praktický produkt na cesty, toto asi nebude ono. V balení sa nenachádza žiadna aplikačná pomôcka, takže vlastný štetec je nevyhnutnosť. Bežné denné líčenie v pohodlí domova však s nimi hravo zvládnete.

Hodnotenie: plných 5 bodov. 


V poslednom čase hľadám produkty, ktoré sa dajú použiť aj na iný, ako svoj primárny účel. Bežné lícenky sa ako jemný očný tieň hodia málokedy. Navyše so žiadnou lícenkou som nebola tak spokojná, ako práve s týmito guličkami. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste skúšali bronzujúce guličky alebo preferujete klasické lícenky. 

Komentáre

  1. Ja mám tieto guličky rada..tiež ich mám z avonu, ale už dlhšiu dobu.. :) Podľa mňa sú super
    Sledujem ťa :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vdaka, že si sa pridala medzi mojich čitateľov. A tvoje nadšenie pre tento zázrak plne chápem. Už ich neviem pustiť z ruky.

      Odstrániť
  2. Kozmetiku na tento štýl poznám hlavne z Oriflame, no zdá sa mi, že som videla len taký make-up :) Ja na líčka používam už dlhšie paletku od Sleeku a som veľmi spokojná :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Sleeku som zatiaľ nič neskúšala, no z počutia to vyzerá na kvalitnú značku.

      Odstrániť
  3. Ja preferujem klasické lícenky, tieto guličkové produkty ma moc nelákajú, s výnimkou Guerlain Meteorites, ktoré by som niekedy rada vyskúšala :) No hlavne, že si s produktom spokojná, to je najdôležitejšie, každému predsa vyhovuje niečo iné a podstatné je nájsť si to, čo nám bude dobre slúžiť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.