Produkty, ktorými ma inšpirovali beauty blogerky



Byť blogerkou má nespočetné množstvo výhod. Načerpáte inšpiráciu, rozšírite si svoje vedomosti v danej oblasti a spoznáte nových ľudí. V beauty sfére to platí jednoznačne. Sama som vďaka sledovaniu beauty blogeriek objavila cenné poklady, vďaka ktorým je môj beauty život krajší. A keďže zatajovať informácie nemá zmysel, rozhodla som sa s vami o tieto kúsky podeliť.

Youtuberka Tina Naté bola prvou, ktorej videá som začala sledovať. A bavia ma dodnes. Vďaka nej som objavila zázračnú pastu na vlasy Toni and Guy. Pasta vlasy nezaťažuje, dodá viditeľný aj citeľný objem a čo je najlepšie, zabraňuje vytváraniu uzlov a motaniu vlasov. Takýto produkt som dlho hľadala.


Blog Bielej mačky som si tiež veľmi obľúbila. Zameriava sa tak na konvenčnú, ako aj na prírodnú kozmetiku pričom tá prírodná značne prevažuje. To je presne smer, ktorým sa chcem postupne vydať aj ja sama. Tento blog čítam veľmi rada a vďaka nemu som objavila kúzlo Cien šampónov na vlasy. Sú lacné a efekt na vlasoch je fantastický. 

Z prírodnej kozmetiky ďakujem Bielej Mačke hlavne za článok o šípkovom oleji. Na jeho základe som si tento olej sama kúpila a nemám čo ľutovať. Moja pleť je s ním každým dňom krajšia, jazvičky a škvrny po akné sa pomaly, ale isto hoja. Navyše tento olej nie je vôbec mastný takže je vhodný aj pre moju pleť.


Z youtuberiek musím ešte spomenúť sypmatickú Kaktu. Žije, ak som správne pochopila, v Nemecku a jej youtube je zmesov rôznych zahraničných značiek. Ak je niečo, čo Katka miluje a čom točí stále dookola, sú to jednoznačne pleťové séra. A namotala na ne aj mňa. Aktuálne používam sérum od Bielendy s kyselinou hyalurónovou, avšak rozhodne chcem vyskúšať aj nejaké od The Ordinary. 


Poslednou blogerkou, ktorá sa dnes dočká svojej slávy je Alex z blogu Tale of Miss A. Tá mi opäť zachránila moje vlasy a pomohla mi pochopiť, ako fungujú soľné spreje. V podstate nejde o žiadnu vedu, stačí nastriekať do mokrých vlasov pred fénovaním a objem je na svete. Alex používa navyše môj obľúbený soľný sprej od Toni and Guy.

Ako vidíte, kozmeticky som namotaná už fakt dosť. A stále sa objavujú nové lákladlá, čo si budeme klamať. Momentálne ma najviac baví ružová kozmetika a po sérach od The Ordinary pozerám takmer pravidelne. Recenzie na všetky produkty nájdete na blogu a ja sa teším na ďalšie beauty blogerské inšpirácie.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aký produkt ste si na základe recenzií blogeriek kúpili. Zhodli sme sa v niečom? Poznáte dnes spomenuté blogerky?

Komentáre

  1. Ten šípkový olej musím mať, keď spotrebujem aktuálne sérum, určite ho kupujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento pocit poznám, tiež som ten olej musela skúsiť a je fakt zázračný.

      Odstrániť
  2. Fíha, přemýšlím, jestli jsem si takhle na základě doporučení blogerky někdy něco koupila - spíš dám na doporučení kadeřnice nebo třeba kamarádek. Ale ráda se nechám inspirovat blogerkami, které píšou o kvalitní literatuře, škoda že jich není moc.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme aj v knižnej oblasti sa dá načerpať inšpirácia. Ja knihy čítam veľmi rada, občas tu o tom aj píšem. Knižné blogy však až tak pravidelne nesledujem čiže v tomto smere ti poradiť neviem. A na rady kaderníčky dávam tiež, vždy si obzerám, akú kozmetiku používa prípadne sa pýtam.

      Odstrániť
  3. Ani s jednim produktem zkušenosti nemám, ale obecně produkty od Tony and Guy a Bielenda mám ráda :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toni and Guy je skvelá značka, zatiaľ som ani raz nešliapla vedľa.A aj tie ceny mávajú vcelku dobré.

      Odstrániť
  4. Ja tieto produkty vidím napríklad prvýkrát takže ja sa nechám inšpirovať tebou :)

    Klaudia Duranova

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super to ma teší. Ono kozmetiky je na trhu tak veľa, že ja sama poznám asi tak 10%.

      Odstrániť
  5. Šípkový olej som chcela aj ja, ale nakoniec som siahla po 3 veľkých olejoch od renovality za 20€ ( skvelá cena!).
    Soľný sprej od toni&guy mám aj ja, ale zatiaľ som ho poriadne nepreskúšala. Čo sa týka nákupov podľa doporučení, už kupujem kvázi len podľa toho :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ešte stále aj tak trochu experimentujem, avšak recenzie mi pomáhajú zorientovať sa. Môj akutálny problém je nájsť fungujúci šampón na vlasy.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.