Príbeh dvoch čierno-ružových riaseniek


Z minulosti sa treba poučiť a ja som sa veru aj poučila. Naučila som sa čo-to o živote a niečo aj o kozmetike. Hlavne to, že ak je niečo dobré a sedí mi to, tak sa toho treba držať. A tak som aj spravila a držala sa svojich milovaných Maybelline riaseniek. Natrafila som však na jednu, ktorá nemá s chýrnou povesťou riaseniek veľa spoločného. Aj preto som skúsila ďalšiu, tentokrát od Bourjous. Ako riasenky naplnili moje očakávania?


Tá prvá Maybelline Lash Sensational by sa aj zdala vyhovujúca. Je dokonale čierna, riasy nádherne zahustí, majú objem, aký sa len tak nevidí a v tomto smere bola ako všetky perfektné Maybelline riasenky. Tu sa však čarovná rozprávka končí. Riasenka totiž dosť hrudkuje a zlepuje riasy a to už takmer v jednej vrstve. Nanesiete si ňou na riasy toľko farby, že odlíčiť sa to už potom nedá ani najlepším odličovacím olejom. 



Ako som už spomínala, vytvára hrudky, ktoré som mala aj ráno po prebudení na vankúši či pyžame. Efekt nič moc na to, že ide o riasenku. Na riasach tie hrudky stále ostávali a pri každom ďalšom dni používania riasenky sa stav ešte viac zhoršoval. Skúšala som na odlíčenie použiť oleje, krémy, dvojfázovky a poviem vám, nič nezabralo. Ak si chcete kúpiť niektorú z Maybelline riaseniek, túto radšej neskúšajte.

Hodnotenie: 1 bod za objem, ktorý riasam fakt viditeľne dodá.

Presuniem sa k madam prirodzenej - riasenke Bourjous Volume Glamour Ultra Curl. Riasenku som si kúpila nie tak úplne podľa mojej blogerskej etikety. Siahla som po nej úplne naslepo bez toho, aby som si ju vopred poriadne preverila. Tak nejak som túžila skúsiť riasenku tejto značky.


Môj výber dopadol tak, že mám doma prirodzenú riasenku. Nemá tú skvelú mega kefku, na ktoré ja fakt letím, no aj napriek tomu sa nanáša dobre. Čierna je tak akurát, no čo sa týka objemu, ten nejako riasam nedodáva. Skôr ich vie predĺžiť a čo je podstatné, riasy nezlepuje. Výsledný efekt je skôr prirodzený, tak ak preferujete jemnejšie typy riaseniek, táto bude pre vás tá pravá. Ja osobne dávam prednosť riasenkám dodávajúcim objem. 

Po ťažkých peripetiách s odlíčením riasenky Maybelline to v prípade Bourjous ide fakt hravo. Riasenka sa dobre odličuje prakticky čímkoľvek. To beriem ako veľké plus. Jediné, čo ma na nej sklamalo je chýbajúci objem.

Hodnotenie: 3 body, priemerná.

Napriek odlišnostiam majú tieto riasenky aj čosi spoločné a to ružovo-čiernu farbu obalov. Musím priznať, že táto kombinácia je perfektná a lahodí môjmu oku. Inak by som si ale tentokrát asi ani jednu riasenku nekúpila znova. Tá od Bourjous sa dá, no nie je to pre mňa to pravé orechové. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte svoje tipy na dobré riasenky. Uprednostňujete skôr volume efekt alebo predĺženie?

Komentáre

  1. Mňa Lash Sensational celkom láka, ale tá klasická. Čo sa týka riaseniek, vždy sa najradšej vrátim k mojej milovanej Sexy Pulp od Yves Rocher :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá od YR je skvelá, ale trochu drahšia, takže ak nie je akcia kupujem iné.

      Odstrániť
  2. Já mám tu klasickou Lash Sensational a jsem spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Také mám tu od Maybelline a jsem s ní vcelku spokojená :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne túto? A čím ju odličuješ? Možno som len natrafila na zlý kus.

      Odstrániť
  4. ja mám tú klasickú Lash Sensational, a práve dnes som si hovorila, keď som si ju dávala, že asi som nemala ešte lepšiu :) takže pri nej ostanem na dlho dlho :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu tú klasickú som si mala kúpiť, ale tak ja si nedám poradiť a potom to niekedy tak dopadne. Toto je asi prvá Maybelline, ktorá ma sklamala.

      Odstrániť
  5. Ahoj :) zaujímavé, práve som si odbehla pozrieť moju Maybelku LS tiež, no aj mam predlzovaciu,... nanasa sa jedna basen. No vsimla som si ze ty mas nejaku With oil ... mozno kvoli tomu casto su veci s olejmi tazsie rozpustne, mam waterproofku a testujem ju uz cca týždeň a zatiaľ palec hore :) objemky moc nezvladam ani ja :/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.