Revolúcia v odličovaní - odličovací krém


Možno ste zachytili novinku, ktorá sa ujala u blogeriek vo fáze odličovania pleti. Už to nie sú mlieka, gély či micelárne vody. Na trhu sa objavuje čoraz viac odličovacích krémov a balzamov. V drogérii sa hľadajú fakt ťažko, doslova práca pre Sherlocka Holmesa. Vďaka youtuberke Katke som však jeden taký produkt našla a dnes vám o ňom niečo prezradím.
Dermacol Hyaluron Wash Cream je jemný čistiaci krém s obsahom kyseliny hyalurónovej a aloe vera. Je vhodný na odlíčenie tak pleťového ako aj očného make-upu. Tomu zodpovedá aj fakt, že je bez obsahu mydla, alkoholu, parabénov či silikónov. Popis ideálny, no nebyť Katky asi by mi nenapadlo tento produkt vyskúšať. Avšak ako vidíte, stalo sa.

V poslednom čase si kupujem aj produkty určené pre suchú pleť a tento je toho dôkazom. Zdá sa mi, že tie pre mastnú sú skrátka zbytočne vysušujúce a to fakt nechcem. Krém je bielej farby, je trochu hustý, vďaka čomu vám stačí fakt malé množstvo. Nanášam ho priamo na pleť, takže kozmetické tampóny stoja veselo nevyužité v kúpeľni. Jemne ním pleť chvíľku masírujem, kým sa mi make-up rozpustí a následne pleť opláchnem. Niekedy si pleť trochu predodlíčim mliekom a potom použijem tento krém, závisí od mojej nálady. 



Skvelé na kréme je fakt, že pleť je po jeho použití taká hydratovaná, nie je zbytočne vysušená a stiahnutá. A teší ma aj to, že sa dá používať priamo na pleť a nemusím si ju nijako špeciálne a zbytočne drhnúť. Štípanie pleti po odlíčení sa nekoná a preto ho občas používam aj ráno miesto mydla na vyčistenie pleti.

Najviac ma zaujímalo, ako zvládne odlíčiť oči. Je dobrý, odlíčil aj linky takže zvláda aj vodeodolné produkty. Avšak pre moje oči to nie je úplne to pravé orechové. Ak mi zájde do očí, čo sa logicky pri odlíčení stáva, tak mám potom chvíľku zahmlené videnie. Nie až tak ako pri olejovom odličovaní očí, ale istá hmla tam je. 

Hodnotenie: 4/5 bodov, veľmi dobrý.

Umývací krém ma fakt zaujal a až na to odlíčenie očí, ktoré mi nepríde úplne ideálne, sa mi páči. Opäť sa dá použiť okrem odlíčenia aj na čistenie pleti, takže oceňujem aj jeho multifunkčnosť. Podobné odličovacie krémy majú vo svojom sortimente ešte Yves Rocher a Clinique, takže ako vidíte, nie je ich na trhu zas tak veľa. Ja však verím, že sa to postupne rozrastie.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste už skúšali nejaký odličovací krém. Aké sú vaše skúsenosti s takýmto typom odličovača? Poznáte nejaké podobné produkty?


Komentáre

  1. Uz som bola pomalicky rozhodnuta, ze ho skusim, ked som zacala citat, ze na oci nie je prave vhodny. Skoda. Ja mam najradsej na odlicenie univerzalne produkty -plet i oci.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tak isto a aj preto som bod ubrala. Univerzálny som zatiaľ mala iba dvojfázový od Garnier, no zase tam bol trochu olejový povlak v očiach.

      Odstrániť
  2. To nevypadá vůbec špatně a fakt že neobsahuje silikony ani parabeny, to je obdivuhodné na to, že je to produkt z drogerie. Ty většinou bývají podobnými složkami doslova nadupané :-) jen na oči by mi asi nesedl. Jsem zvyklá si dávat dvě silnější vrstvy řasenky a tak nevím, jestli by to zvládl :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odličuje fakt dobre, moje linky zvládol s prehľadom takže také dve vrstvy riasenky by isto dal. Aj ja som prekvapená tým zložením, ale asi keby ho skúmal nejaký odborník tak by tam možno našiel nejaké nie až tak super látky. Avšak myslím, že je to to lepšie.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.