Levanduľový krém ala Provence


Ak sledujete môj instagram, tak vám určite neušla táto fotka. Pochádza z môjho minuloročného výletu v Taliansku. Kozmeticky som si tam ulovila až dva kúsky. Pleťovú vodu som už spomínala minule a dnes je na programe tento levanduľový krásavec. Podľa obalu a vône vyzeral sľubne a či svoje sľuby aj splnil, to už prezradia nasledujúce riadky. 
Tento fialový krém pochádza z Milána. Vyrába ho značka Perlier a ide o hydratačný krém na ruky Lavande della Provenza. Ako ste už správne pochopili, ide o levanduľový krém. Na moje prekvapenie nie je biely, ale má svetlofialovú farbu. Po rozotretí ho však na rukách nevidíte. Vonia krásne a čisto po levanduli. Vlastne som si ho na základe tej vône aj kúpila. V zložení som našla  napr. glycerín, palmový či jojobový olej.


Krém je stredne hustý, nejde o žiadnu vodičku, ale ani nič mega husté. Myslím, že je trochu hustejší ako Indulona. Tá konzistencia sa mi fakt páči. Po nanesení sa krém okamžite vstrebe a zanechá vaše ruky jemné a voňavé. Ja som ho začala používať v prechodnom období medzi zimou a jarou a stačil mi. Ruky sú po ňom hladké, jemné a hebké na dotyk. Fakt cítite, že krém niečo robí. 

Myslím, že krém sa hodí tak na domáce účely ako aj do kancelárie. Vďaka tomu, že sa do pokožky vstrebe rýchlosťou blesku, tak vám žiadne mastné ruky nehrozia. Jeho hydratačné schopnosti by som označila za veľmi schopné.

Hodnotenie krému: 5/5 bodov, perfektný.

Jednoducho tomuto krému fakt nemám čo vytknúť. Krásne vonia, ruky hydratuje, no pritom ich zbytočne nezamastí. Proti hrá hádam len jeho krajina pôvodu čiže sa k nemu žiaľ bežne nedostanete. Takže opäť raz to zahraničné e-shopy istia, aj keď ja sama som takto nakupovala zatiaľ iba raz. Preferujem osobný kontakt takže snáď sa ešte do Talianska vrátim. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aký krém na ruky používate. Poznáte túto značku?

Komentáre

  1. Musím priznať, že túto značku nepoznám, ale hneď ma zaujali aj krásne obaly. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru tak obal predáva to je známy marketingový trik, avšak účinný. Tu sa však rozhodne vydaril tak obal ako aj obsah. Ani cenovo to nebolo nič drahé.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.